Om

wpid-tmp_image_1336309867413.jpg

Hej och välkommen

om

Den här sidan är mitt personliga andningshål i cyberrymden. Magdalena är den kvinnliga sidan av mig.
Grundpersonen är alltså född genetiskt som man, heterosexuell och är transvestit. Ska man jämföra med engelskans uttryck är väl MTF (male to female) eller crossdresser det som är korrekt.

Hur och varför är lite svårt att förklara men det är en del av mig som känns helt rätt att framhäva och leva ut. Det är inget som är självvalt utan har alltid funnit inuti, även om det var en lång resa att hitta dit.

fördomar

Många tror att det är en sexuell utlevelse för att tillfredsställa män. Jag dras inte till män.
Jo det finns så klart den delen för en del men det är inte så för mig.
Det är själslig tillfredsställelse och harmoni.

liv och framtid

Partytjejen Magdalena är inte ute så mycket längre mest beroende på jobb och andra intressen, men jag går gärna ut med vänner och umgås över en bit mat, bar, teater, bio eller en sväng på nån klubb då och då.

Jag är för närvarande singel och ”looking”. Är endast intresserad av kvinnliga partners.

Jag har inga problem att prata om privata och personliga saker men det är endast med såna personer som tillför något till mitt liv. För mig finns ingen anledning att öppna mig mer än jag redan gör för okända så det är ingen idé med tjat. Det lönar sig aldrig.

intressen

mina intressen är främst mode, makeup och skönhetsrelaterade saker. Jag tycker att det är kul att fota med mobilen. Vardagliga saker främst.

Tack för besöket.
/Magdalena

error: Content is protected !!