värdens bästa tjejer

Härom veckan fick jag en middagsinbjudan till fredagen med världens gulligaste tjejer.. ja iaf några av dem. 😉

tyckte jag var ute i god tid men blev ändå sen. *GAH*. Mitt manliga jag är alltid tidig, en kvart innan. Fattar inte vad som skiljer det manliga och kvinnliga. Magda brukar ofta komma i tid men kanske mer 5 min efter än före..

jag hann med att hämta mina stövlar som jag äntligen fick tummen ur med att lämna till skomakare och även lite andra skor.. 320 spänn kostade det men det är värt att ta hand om sina skor och stövlar. Hann med att måla naglarna i god tid, istället för 5 min innan man ska gå och det bara kladdar och har sig.

rött glitter

med största kvinnliga logik stod jag och strök en vit blus så man skulle se något respektabel ut, och sen tog jag klänning på mig? Varför gör man sånt? Hur som helst.. fixad, lite sen och i ordning på väg mot Söder..

 

på väg ut

Massa god mat och vin och drinkar….

Gott vin

Lördagen gick då i vilans tecken.. av oförklarliga anledningar. Låg i soffan och kollade film.

Kallt..

Fick ett jobbsamtal mitt i Lördags softandet och fick klä på mig och gå ut så då passade jag på att köpa mat..

Lördagsmat