långhelg

I slutet av förra veckan såg jag fram mot en ledig lördag och söndag, men på grund av en massa sjuka på jobbet så hoppade jag in och jobbade istället. Visst man ska inte ta ut sig fullständigt men jag känner mig ändå som en ansvarstagande person och man vill ju inte sätta andra i knipa heller. Jag känner att jag gör så mycket jag kan, och orkar, eftersom jag har ju ändå fått ett förtroende och ett skulle väl inte ha et jobb jag har om jag hade haft en annan personlighet. Gränserna är ju hårfina på ens välmående men idag har jag haft en ledig dag som jag kunnat utnyttja till Läkarbesök och sen tar jag ut tid för helgen så jag får en lång weekend ledighet istället. Fyra dagar på raken är inte så ofta man har.

Annars har hösten kommit på allvar känns det som. Igår vräkte det ner så pass att man inte såg vägen framför sig. Nu på eftermiddagen har det klarnat upp och solen har brutit igenom.

Jag var lite på väg ut och till gymmet som jag ligger och betalar för och sällan använder, men sen insåg jag att skorna var trasiga och att jag inte har några träningskläder. Ska ta tag i det också och skall skärpa mig med både motion och kost.

Har nu även ett mindre ingrepp att ”se fram mot” vilket  kommer befria en lite från smärta och obehag. Inga stora saker så någon oro behövs inte. kommer vara bra på nån månad igen.