första jobbveckan

så var man igång igen efter semestern med jobb. Full fart och upp i sadeln på en gång. Arbetsbelastningen ökade markant samma dag som jag kom tillbaka, vilket iofs var lite väntat. Jag är inte direkt ett fan av morgonpass men det är sån man får ta. Blev även ett nattpass, vilket kan vara skojigt då och då.

Dagens fundering är om det är värt det så jag inte kan sova. Även om jag lägger mig direkt när jag kommer hem och är trött o allt sånt så sover jag ett par timmar och vaknar. Har jättesvårt att komma somna och sova mina behövliga 8 timmar som jag känner att jag mår bra av. I morgon den här andra veckan har jag eftermiddag och kvälls jobb vilket är lite bättre sömn mässigt.

Hur som helst.. även om jag inte bloggar och twittrar så mycket så lever jag och låter bankerna gnugga händer när kronorna tickar in..