Kategorier
Bilder Dagens bild funderingar kläder mode Personligt Pride skor ute

att konfrontera sina hjärnspöken

Har den här veckan haft lite olika planer på saker att göra men har liksom inte kommit över tröskeln.

Svårt att förklara vad det beror på. Säkert massa olika variabler, självförtroende osv. Hade som sagt planerat idag att göra mig i ordning och ta mig ut och kolla lite kläder inför Prideveckan. Jag velade fram och tillbaka och höll nästan på att komma iväg i manliga skepnaden, men efter lite lunch och några jävlar anammat, så kom jag igång med rakning och grunderna. Sagt och gjort så rullade det på och sminkad och klar och hjärna beredd på att ta sig ut så kom nästa chock.

Vad i H****te ska jag ha på mig..

Jag kom knappt i och knappt ur kläderna. Stillasittande arbete är knäcken för kroppen och figuren. Har ingen att skylla på mer än mig själv. Vad man äter och hur mycket man rör sig.. efter en fyra försök hittade jag tack o lov kläder som inte satt som korvskinn.

Den biten som känns värst är nog att promenera från hemmet till garaget. Tänk om man stöter på nån som man känner, gammal arbetskamrat el dylikt. Att orka ta den grejen när man inte är på topp. Det gick bra den här gången också. Inte kanske för att nån skulle känna igen mig men det vet ju var bilen står osv. Hjärnspöken är det bara och innerst inne så vet jag ju att det är bara jag som reflekterar och tänker på det och drar det till sin linda varje gång.

Utan problem så kom jag iväg och åkte över till Barkarby outlet en sväng. Målet för hela trippen var att köpa nya BHar eftersom de jag har är för små i omfång. jag hittade två snygga i spets, en svart och en vit på Triumph för 99:- styck. Ett par rosa ballerina på Skopunkten, en vit kofta och ett par byxor på Kappahl, som hade ½ reapriset kampanj.

En annan tanke var att köpa några mer korgar till mina kläder, nu när jag tvättat upp mer så räcker de befintliga inte till. Dock var IKEA:s Antonius korgar slut så det blev 4 blå IKEA kassar så länge, samt en rosa anteckningsbok och blyertspennor. Jag har nog aldrig ”bara” handlar för 54:- på IKEA..

Hur som helst.. Tack till er som supportrar och peppar på. Jag bär med er i mitt hjärta..

nu ska jag sminka av mig, fixa till naglarna och ut en runda power walk så man blir av med fluffet nångång.