Sätta ord på känslorna

Det här med att skriva blogg går ju så där och är väldigt i perioder. Jag har inte riktigt tid och orka att sitta ner varje dag och skriva en massa, men ibland behöver jag få ner och ur mig tankarna.

När jag träffar gamla eller nya bekanta så får jag ju en del frågor om mig själv och mitt liv. Det är väl naturligt då det faller utanför ramarna till en del.
Har inte så mycket emot frågor heller om det är på rätt sätt och många gånger får det mig att tänka till och fundera över mig själv.
I stort sätt lever jag väl som vilken singelperson i Stockholm. Jag diskar, bäddar, tvättar, jobbar och en massa annat.

En av de funderingar som kommit är vad är det med kläder och smink som gör att man förändras?
Är ju genetiskt man och blir ändå tillfreds och så att säga hel inombords med smink och kvinnliga kläder. Förändras jag alls? Är det min manliga tid som är en roll? Många gånger känns det så. För mig är inte det kvinnliga något sexuellt som det är för många andra, visst det med att vara till freds och ro i själen kan ha synergieffekter men det är en helt annan sak.

DSC_1371

Är det värt all tid och energi och inte minst pengar.

Absolut är det det. Jag är nog lite shoppaholic för visst ger det tillfredsställelse att komma ur en butik med en påse. inte överdrivet mycket shopping men ändå. Jag har så jag klarar mig 🙂 Det som är eftersatt hos mig är väl den manliga garderoben som jag i stort sätt aldrig använder. Det finns vissa fördelar med uniformsyrke, man behöver inte köpa i onödan.

Problemen uppstår ju när man är i den sitsen att man ”måste” vara sin manliga del tillsammans med människor som inte känner till Magdalena eller kanske inte skulle acceptera det. Visserligen händer det inte så ofta men det händer.

När du träffar någon?

Tyvärr sällan det händer men eftersom jag nästan enbart går ut som Magdalena så är det väl ganska givet från början. Helt klart är det väl att en blivande partner måste kunna acceptera den delen av mig då den är stor och en viktig bit av vem jag är.
Jag ser ju bara stora fördelar i det 🙂