Kategorier
Personligt

Dag 145, 1 månad 3 dagar på hormoner

Har varit lite dålig på att följa upp vad som händer i livet.

Förutom att dagarna går så har börsen gått dåligt.

Nej skämt och sido så det är full fart livet. Jobbet tar den mesta energin man har och just nu har det varit en period med ökade krav och mer fokus vissa saker. Hinner gör man nog men det tar som sagt mycket av det jag skulle behöva lägga på det personliga.

För min egen del har jag passerat 1 månad på hormonbehandling. Jag ”valde” hormonplåster för jag känner mig själv och det är enklare än att hålla på med kräm, och testosteron blockerare.

Estradot - Dokteronline.com | Online läkarkonsultation, säker och pålitligKänner inte så mycket biverkningar, tack o lov men i början var det en del molande huvudvärk, Öm i pungen. jag känner en minskad sexuell lust och fryser mer, frossa och svettas om vartannat mest när jag sover men det är ju en omställning som sker.

Jag märker att ansiktsbehåringen har minskat och det stubb jag hade efter 6-8 timmar är det nu efter 24. man kan nog säkert säga tillväxten har minskat med 50-60 procent.

Märker att bröstvårtorna växer och igår så kände jag en liten ömhet också vilket är fullt naturligt med tanke på att det kommer börja växa snart. Bröstvävnaden börjar tillväxt runt 3 månader har jag läst mig till.

Har haft logopedbesök kontinuerligt och jag har fått massor av bra verktyg och tips men nu är det bara upp till mig att leverera och träna, det jag måste göra är att få in det i min vardag så träningen går framåt.

Jag var förkyld och hade ont i halsen en vecka och det är bra igen, men sitter i ett tag som det brukar göra vilket jag tycker påverkar stämband och röst då jag snabbt blir trött och hostig. obekvämt. Bara kämpa på..

i närtid logoped, medicinsk laser och några mer saker jag skrivit i kalendern men glömt.

Ha det så bäst.

/ M