Kategorier
Dagens bild Personligt Transsexualism

Har den senaste tiden haft en tyngd med mig. Förutom handväskan då som inte är den lättaste så vet jag inte om det är något hormonellt som börjar sätta in. Det är bra. Ingen fara alls men känns lite dystrare än vanligt, som sig bör är det mycket som händer på både jobb och privata planet. Är lite mer mentalt tröttare än på ett bra tag. Vaknar på nätterna och hjärnan börjar mala på med massa saker. Blev en ganska skön promenad idag även om jag saknade sol. Hoppas den kommer fram i morgon. Nu behövs det ljus.


Har den senaste tiden haft en tyngd med mig. Förutom handväskan då som inte är den lättaste så vet jag inte om det är något hormonellt som börjar sätta in. Det är bra. Ingen fara alls men känns lite dystrare än vanligt, som sig bör är det mycket som händer på både jobb och privata planet.  Är lite mer mentalt tröttare än på ett bra tag. Vaknar på nätterna och hjärnan börjar mala på med massa saker. Blev en ganska skön promenad idag även om jag saknade sol. Hoppas den kommer fram i morgon. Nu behövs det ljus.
Posted by Intagrate v1.9.7