Lyko

Lyko vill att man delar sin upplevelse. Min senare order ....Uselt. La order den 6e för jag hade dålig planering med mina produkter som höll på att ta slut och preliminärt leveransdatum 9 okt. Har blivit en dag extra på sin höjd tidigare. Den 11e har det inte ens lämnats ut till distributör vilket gör att jag ändå fick gå till butik och handla som jag försökte undvika i pandemin. Jag tog leverans till dörren vilket det heller inte blev utan till posten. Felet är alltså inte postens. Paketet kom idag för uthämtning. Den 15 e... nio dagar är Riktigt uselt dåligt av Lyko. Kommer nog handla på andra ställen i fortsättningen.
Posted by Intagrate Lite

vill att man delar sin upplevelse. Min senare order ….Uselt. La order den 6e för jag hade dålig planering med mina produkter som höll på att ta slut och preliminärt leveransdatum 9 okt. Har blivit en dag extra på sin höjd tidigare. Den 11e har det inte ens lämnats ut till distributör vilket gör att jag ändå fick gå till butik och handla som jag försökte undvika i pandemin. Jag tog leverans till dörren vilket det heller inte blev utan till posten. Felet är alltså inte postens. Paketet kom idag för uthämtning. Den 15 e… nio dagar är Riktigt uselt dåligt av Lyko. Kommer nog handla på andra ställen i fortsättningen.