Kategorier
Okategoriserade

>inte så..

>mycket nytt de senaste dagarna.

De lediga stunderna man har får man passa på att njut av tillsammans med familjen. Att en del människor är falska och oberäkneliga vet man ju men man blir ändå lite sårad när man inser det. Det finns en del som jag inte kommer att ha kontakt med i fortsättningen.

inget speciellt som hänt men man bör väl få något slags utbyte för att en relation i någon mening skall vara till nytta. Hur många av alla å exempelvis har inte bekantskaper som man inte har ett uns av utbyte av. jag har många.

ska man rensa eller låta dem vara kvar. vad vill man dela med sig av om sitt liv. Jag är ändå ganska restrektiv med bloggandet i riktigt personliga detaljer, sånt delas bara med de närmsta vännerna och familjen.

Har idag fått en del positiva reaktioner på jobbet och det känns bra inför framtiden. Kanske inte bara med mitt nuvarande jobb men man vet aldrig vad som kommer istället.

Djupt inne hoppas jag på ett bra betalt jobb där jag kan låta mig kvinnliga sida komma fram och att slita hund för det är inte så främmande.

visst jag är mycket bättre på det jag gör än vad jag tror.

nåväl. nu är det läggdags. jobb erbjudanden skickas till min e-post 😉

Kram kram