Kategorier
Okategoriserade

>Semester

>Ledigt *JAAAAA*

Än så länge har det inte hunnit bli så mycket Magdatid men det kommer säkert. Priden närmar sig och då kommer det ju hända en massa saker runt om i Storstan.

Själv kommer jag inte att röra mig något inne i parken då jag varit där en massa tidigare och efter 5 år i rad tröttnade lite på att det var samma tält, samma utställare, öl i plastmuggar för 60 pengar, mat för runda slängar, hundralapps klassen.
Det rör sig mer mot ploj hållet och på nåt sätt känns det inte då inte så viktigt med att lägga 700 kronor för en veckobiljett. de rabatter man får i andra evenemang sparar man ju ändå in på att avstå dogtagen.

Visst Pride har ett bra syfte och fyller många hjärtan med glädje. Härligt. sånt gillar jag.

Kommer säkert att vara runt parken och ha picknick nån kväll.