trådlöst

Har försökt att konfigurera att trådlöst SD kort så kallat eyefi.
gick bra till slut men än har jag inte lyckats med att få kortet och programmet att ”snacka” med varandra. Spännande värre.

hämta

hösten börjar med sjuk?

Idag är det den 1 september och det är väl starten på hösten. Jag gillar hösten. mysiga tjocka tröjor, varma fina färger, massa löv och sånt. Nu har jag dock ont i halsen och känner mig hängig! Hoppas att det är något tillfälligt för jag var varken tid eller lust att vara sjuk.

 

måndagsmiddag

Är hemma på semester fortfarande och är nån slags hemmaman, hemmakvinna, hemmamaninna, hemmakvinnina… what ever.. och fick ett infall att göra något nytt.. eller nytt och nytt. men beprövat och lite expriment.

Först grillade jag en 1,5 kg färsk kyckling med caj P glacé, kokt potatis (nyttigt), och ”indiska Heta grönsaker”. Lök, purjolök, grön och röd chili, blomkål, curry osv.. samt Gräddfil.

Riktigt smaskigt faktiskt,,

dag3

tredje dagen på semestern och nu börjar kroppen känna igen ledighetskänslan. Dock är man fortfarande seg och det är varmt så man sover dåligt och allt sånt som hör till.

Har idag iaf börjat att fixa till mig lite inför pride veckan. hunnit med lite rakning av ben och ikväll efter maten är planen en scrub och ansiktsmask, och tvätta håret..

i morgon ska jag tvätta lite också så man får lite rena och snygga kläder.

Trädgård….

med risk för att få fel stämpel lägger jag upp en odlingsbild till. Det är lite kul att fixa och dona även om jag inte är varken påläst eller initierad.

utearbete

har ett projekt som legat och grott ett tag med att fixa till en blomlåda för att kunna odla örter i. Nu började jag med lite recycling och skulle omvandla en redan halvtrasig låda med hjälp av en gammal lastpall till en ny förbättrad sådan. Hann inte ens ta fram verktyg innan jag stötte på patrull. Hittar inte skruvdragaren, sen får jag inte isär pallen och så kom regnet. Slutar nog i att jag åker och köper en ny blomlåda och slänger det andra på återvinningen.

Från blandat

mat blogg

varm stekpanna, lite kyckling

steka och ner med lite skivad röd lök.

sen lite grönsaker.

lite salt och peppar.

och lite sås..

sen klart att lägga upp…

error: Content is protected !!