Vårdag, en måndag

Äntligen var den första vårdagen med sommarvärme här. Eller kanske inte sommar väder men temperaturen gick nog över 20 grader och det var riktigt skönt med värmen som omsluter ens kalla kropp efter den långa vintern och sen sega trötta våren.

Yours truely Her hottness Herself var ute på äventyr med trevlig sällskap och drack lite rosé och åt gott på Mälarpavliljongen. Det blev dock liiite kallt om benen på pontonen när det blåste och man får nog ge det nån vecka till innan det blir toppenbra.

 

 

image

image

Hög plus

Tog mig i nackskinnet och gav mig ut och rörde på mig 14 km på två dagar är ganska bra för mig. Gäller att hålla i nu.

ur en soffpotatis synvinkel

jag är nog inte skapt för att träna och kuta runt i leran utan mer att ligga och njuta och äta vindruvor…

hur som helst tog jag mig i kragen nu och det släppte efter bara ett par gånger medeltiden ligger nu under 10 min/km. Kändes som om man flög fram idag.. i dont really get it.. =)

Mäter med www.runkeeper.com

att konfrontera sina hjärnspöken

Har den här veckan haft lite olika planer på saker att göra men har liksom inte kommit över tröskeln.

Svårt att förklara vad det beror på. Säkert massa olika variabler, självförtroende osv. Hade som sagt planerat idag att göra mig i ordning och ta mig ut och kolla lite kläder inför Prideveckan. Jag velade fram och tillbaka och höll nästan på att komma iväg i manliga skepnaden, men efter lite lunch och några jävlar anammat, så kom jag igång med rakning och grunderna. Sagt och gjort så rullade det på och sminkad och klar och hjärna beredd på att ta sig ut så kom nästa chock.

Vad i H****te ska jag ha på mig..

Jag kom knappt i och knappt ur kläderna. Stillasittande arbete är knäcken för kroppen och figuren. Har ingen att skylla på mer än mig själv. Vad man äter och hur mycket man rör sig.. efter en fyra försök hittade jag tack o lov kläder som inte satt som korvskinn.

Den biten som känns värst är nog att promenera från hemmet till garaget. Tänk om man stöter på nån som man känner, gammal arbetskamrat el dylikt. Att orka ta den grejen när man inte är på topp. Det gick bra den här gången också. Inte kanske för att nån skulle känna igen mig men det vet ju var bilen står osv. Hjärnspöken är det bara och innerst inne så vet jag ju att det är bara jag som reflekterar och tänker på det och drar det till sin linda varje gång.

Utan problem så kom jag iväg och åkte över till Barkarby outlet en sväng. Målet för hela trippen var att köpa nya BHar eftersom de jag har är för små i omfång. jag hittade två snygga i spets, en svart och en vit på Triumph för 99:- styck. Ett par rosa ballerina på Skopunkten, en vit kofta och ett par byxor på Kappahl, som hade ½ reapriset kampanj.

En annan tanke var att köpa några mer korgar till mina kläder, nu när jag tvättat upp mer så räcker de befintliga inte till. Dock var IKEA:s Antonius korgar slut så det blev 4 blå IKEA kassar så länge, samt en rosa anteckningsbok och blyertspennor. Jag har nog aldrig ”bara” handlar för 54:- på IKEA..

Hur som helst.. Tack till er som supportrar och peppar på. Jag bär med er i mitt hjärta..

nu ska jag sminka av mig, fixa till naglarna och ut en runda power walk så man blir av med fluffet nångång.

Storstadsproblem

ett problem i storstaden är ju trafiken. Det är svårt att ta sig fram med bil och annat.
Jag åker jättegärna både tunnelbana och buss, men ibland vill man ändå känna friheten att färdas själv. Har funderat ibland på att skaffa något lite sommar åkdon, förutom bilen. Lämpligst är ju nån form av scooter el moppe.
Självklart skulle ju en rosa passa bra.

och sen måste man ju ha Hjälm.. vad skulle inte passa bättre än……

error: Content is protected !!