Pridevecka

Den här veckan är det Pride i Stockholm om någon nu skulle ha missat det.
Är man intresserad av det fantastiska programmen både med föreläsningar och underhållning kan man gå in på hemsidan. Stockholmpride.org.

för min egen del kommer jag nog att posta en del bilder efter hand =)

 

(edit) en hemsk särskrivning.. FÖRLÅT!!

This entry was posted in Pride.

Funderingar efter Pride

image

Vad är det som gör den veckan så speciell. Varför är den inte längre och varför dammar det? Skämt o sido så är prideveckan för mig en kul vecka där man träffar kul människor, glada människor, vänner och nya bekantskaper för livet. Vissa hävdar att det är bara är sex och sprit. Jag hävdar annat. Har varit på krogställen där det varit värre på en timma än på en vecka under Pride. Förutom alla bra uppträdanden på scen är det ju även en politisk del. Många av dem har tält i parken allt från fackförbund, partier och annat. Till vanliga företag. Går man runt och pratar känner man att många lyssnar på det man säger och inte bara säljer in sitt budskap eller produkt. Hur som helst. Jag är slut. Trött. Men haft en underbar vecka. Skulle gärna ha det så jämt. Inte fest men mer färg i tillvaron. Tack alla glada jag mött. Kända och okända. Ni som möter en person i stället för ras, kön, läggning eller utseende. Jag älskar er. Jag hoppas vi alla tar med oss alla känslor in i hösten och plockar fram dem när det börjar mörkna. Tänd lite ljus och tänk på dem underbara sommaren. Skratten. Glädjen. Det är mindre än ett år kvar. Happy Pride

been buzy

första semester veckan inleddes med att vila i form.  Hinna med praktiska saker och annat.

Nu är det dags för Pride och de senaste dagarna har jag träffat vänner, och varit påutbildning och annat. Igår var en underbart härlig Kickoff på Hilton Stockholm Slussen. kanonställe. Får inte ens betalt för att säga det ;).

Har varit på Hilton förut, bla på tweetup och de har en skön stämning. fina lokaler och en härlig personal. Maten är fantastisk.

Jag har även fixat ögonbrynen, som jag länge tänkt att göra länge. Vågade tom ta lite mer färg i. Men jag litar  till 150% på min fina vän som har salongen..

Idag blir det klippning.. Onsdag till lördag är det full fokus för pride och lite andra privata saker mitt emellan…

Happy pride ! Du följer väl med?

det kom ett mail..

jag fick ett mail med ett tips angående Årets komma ut låt..

Inte nån direkt partylåt, men jag gillar videon och så klart budskapet.. cred till dansarna =)

This entry was posted in Pride.

pride dag 1

idag är det invigning av Stockholm Pride.

Årets invigningstalare är Thomas Beatie, Anna Mohr och Kjell Rindar.
start i Kungsträdgården, kl 18.00. Efterfest varje kväll, då ställer Stockholm Pride upp en DJ att spela i Kungsträdgården. Start: 22.00

This entry was posted in Pride.

att konfrontera sina hjärnspöken

Har den här veckan haft lite olika planer på saker att göra men har liksom inte kommit över tröskeln.

Svårt att förklara vad det beror på. Säkert massa olika variabler, självförtroende osv. Hade som sagt planerat idag att göra mig i ordning och ta mig ut och kolla lite kläder inför Prideveckan. Jag velade fram och tillbaka och höll nästan på att komma iväg i manliga skepnaden, men efter lite lunch och några jävlar anammat, så kom jag igång med rakning och grunderna. Sagt och gjort så rullade det på och sminkad och klar och hjärna beredd på att ta sig ut så kom nästa chock.

Vad i H****te ska jag ha på mig..

Jag kom knappt i och knappt ur kläderna. Stillasittande arbete är knäcken för kroppen och figuren. Har ingen att skylla på mer än mig själv. Vad man äter och hur mycket man rör sig.. efter en fyra försök hittade jag tack o lov kläder som inte satt som korvskinn.

Den biten som känns värst är nog att promenera från hemmet till garaget. Tänk om man stöter på nån som man känner, gammal arbetskamrat el dylikt. Att orka ta den grejen när man inte är på topp. Det gick bra den här gången också. Inte kanske för att nån skulle känna igen mig men det vet ju var bilen står osv. Hjärnspöken är det bara och innerst inne så vet jag ju att det är bara jag som reflekterar och tänker på det och drar det till sin linda varje gång.

Utan problem så kom jag iväg och åkte över till Barkarby outlet en sväng. Målet för hela trippen var att köpa nya BHar eftersom de jag har är för små i omfång. jag hittade två snygga i spets, en svart och en vit på Triumph för 99:- styck. Ett par rosa ballerina på Skopunkten, en vit kofta och ett par byxor på Kappahl, som hade ½ reapriset kampanj.

En annan tanke var att köpa några mer korgar till mina kläder, nu när jag tvättat upp mer så räcker de befintliga inte till. Dock var IKEA:s Antonius korgar slut så det blev 4 blå IKEA kassar så länge, samt en rosa anteckningsbok och blyertspennor. Jag har nog aldrig ”bara” handlar för 54:- på IKEA..

Hur som helst.. Tack till er som supportrar och peppar på. Jag bär med er i mitt hjärta..

nu ska jag sminka av mig, fixa till naglarna och ut en runda power walk så man blir av med fluffet nångång.

>Min kväll som Pudel…

>
började fint men raknade med tiden =)
Gillade det lockiga massor, men mitt egensinniga raka hår tar alltid över efter några timmar. trots olika sprayer och annat.

Gårdagskvällens äventyr på Zipper blev oväntat positivt. Har läst massor av fina recensioner och andra kommentarer men det överträffade ändå mina sinnen.

Dock så kom min vän Vickan och jag lite sent iväg mot det tänkta och när vi kom fram hade de fått ändra öppettiden pga slagerfesten i parken. Så då var vi en timma före. Hur som haver.. vi roar oss lätt och hittade lite tryggt uppehälle i en bar på Golden hits under tiden.

error: Content is protected !!