Catalogue och Shopping cart

Nej jag ska inte öppna en webshop på min sida, men jag håller på att testa  lite olika lösningar på ett projekt jag håller på med.

Just nu går det lite så där då jag inte få inställningarna att fungera. Det ska nog lösa sig det med när man får sitta ett tag.

 

långhelg

I slutet av förra veckan såg jag fram mot en ledig lördag och söndag, men på grund av en massa sjuka på jobbet så hoppade jag in och jobbade istället. Visst man ska inte ta ut sig fullständigt men jag känner mig ändå som en ansvarstagande person och man vill ju inte sätta andra i knipa heller. Jag känner att jag gör så mycket jag kan, och orkar, eftersom jag har ju ändå fått ett förtroende och ett skulle väl inte ha et jobb jag har om jag hade haft en annan personlighet. Gränserna är ju hårfina på ens välmående men idag har jag haft en ledig dag som jag kunnat utnyttja till Läkarbesök och sen tar jag ut tid för helgen så jag får en lång weekend ledighet istället. Fyra dagar på raken är inte så ofta man har.

Annars har hösten kommit på allvar känns det som. Igår vräkte det ner så pass att man inte såg vägen framför sig. Nu på eftermiddagen har det klarnat upp och solen har brutit igenom.

Jag var lite på väg ut och till gymmet som jag ligger och betalar för och sällan använder, men sen insåg jag att skorna var trasiga och att jag inte har några träningskläder. Ska ta tag i det också och skall skärpa mig med både motion och kost.

Har nu även ett mindre ingrepp att ”se fram mot” vilket  kommer befria en lite från smärta och obehag. Inga stora saker så någon oro behövs inte. kommer vara bra på nån månad igen.

första jobbveckan

så var man igång igen efter semestern med jobb. Full fart och upp i sadeln på en gång. Arbetsbelastningen ökade markant samma dag som jag kom tillbaka, vilket iofs var lite väntat. Jag är inte direkt ett fan av morgonpass men det är sån man får ta. Blev även ett nattpass, vilket kan vara skojigt då och då.

Dagens fundering är om det är värt det så jag inte kan sova. Även om jag lägger mig direkt när jag kommer hem och är trött o allt sånt så sover jag ett par timmar och vaknar. Har jättesvårt att komma somna och sova mina behövliga 8 timmar som jag känner att jag mår bra av. I morgon den här andra veckan har jag eftermiddag och kvälls jobb vilket är lite bättre sömn mässigt.

Hur som helst.. även om jag inte bloggar och twittrar så mycket så lever jag och låter bankerna gnugga händer när kronorna tickar in..

>veckan som gått….

>
den här veckan har varit totalt ointressant ur alla tänkbara aspekter. Jobb jobb och lite sömn..
och då är det lite sömn. men snart är det valborgshelg och några extra dagars ledigt.
Förra helgen gick fort som vanligt men det blev en lite kort runda på stan.

Nästa helg är det även Kinkan igen och jag har mina planer att gå men jag harinte riktigt bestämt mig än. måste sova ifatt lite mer först.

nu är det dags att kolla till lilla hulliganligan som kollar film.

>Ekorrhjul

>

oj vad många som bloggat om det och funderar på ordets betydelse.
Dumt att göra en till då.
Hursomhelst. Då var vi på måndag igen. tidig vecka. är man pigg? Nä inte det minsta. 😛 Svårigheten att ställa om från ”normaltid” till tidigt brukar bli för lite sömn och svårt att somna..

>egentligen har jag inte så mycket nytt att komma med. det rullar på som vanligt.
upp, jobba.. äta sova.

för att inte citera ett ölmärke så var jag mig själv en stud i helgen och skillnaden märktes ganska fort. i dag onsdag är det som bortblåst igen.

Hade en lite dispyt med en kvinna på mitt jobb. det är lite svårt för dem att släppa på sitt.
reviren är redan inmarkerade. inte lätt att komma som yngre och kunna mer…

det ger sig nog.. skall inte sjunka ner i deras nivå.

förutom det är det topplilopp

>långt mellan gångerna

>Livet rullar på som vanligt fast inte riktigt.

har börjat ett nytt jobb så det tar så klart lite mer tid och energi på att läsa in sig på allt och lära sig nya saker. dock trivs jag som fisken i vattnet och det är bättre tider än tidigare, Slipper jobba helger. iaf för tillfället. =)

min alldeles egna kvalitéet tid har det varit lite dåligt med men det blir bättre till helgen. ska försöka fixa till mig och göra något. Nästa vecka kommer lönen 😉

har tagit en del svåra beslut och lämnat lite gammalt bakom mig. har haft en del idellt redaktörs arbete som jag kommer att fasa ut och lämna. tråkigt men det är ibland så att man får ta nya vägskäl.

>Solen gick upp 04.14

>det är så sant, så . jag vet. jag var där…

Har tidig uppgång i början på jobbveckan. Undviker att skriva om jobb i bloggen i vanliga fall men det får väl bli ett undantag. undrar när nergången kommer.

nu ska jag vara en riktig lantis…. (jag såg en livs levande prinsessa idag). //slut

å andra sidan har jag sovit i fatt några timmar på eftermiddagen och det var välbehövligt, sen hittade jag några gamla musikfavoriter…. WWEEEEIIII

nu blir det korvstroganoff ris och grönsaker..

This entry was posted in jobb.
error: Content is protected !!