flickr och virusvarning

Jag brukar ondgöra mig över yahoo och deras tekniska förutsättningar men det grundar sig en hel del på typen av meddelanden som innehöll dickpics eller vad män ville göra sexuellt med mig. Detta fenomen har dessvärre flyttat till andra typer av sociala medier också.

MEN.. yahoo som köpte upp bildtjänsten Flickr. Jag har ett konto och har lagt in en del bilder för att spara som en tidsaxel i mitt liv då jag laddat upp sen ”the beginning” så att säga, men nu låg den lite i träda sen förra hösten av olika orsaker. Fick för mig att logga in idag och möttes av virus meddelande. 

Slutledning är att.. ha ett bra antivirusskydd, var försiktig med länkar och andra filer som ”laddas ner” .

Klicka inte på okända länkar i epost och är något för bra för att vara sant så är det ofta det..