Nya kontakter

Jag ska inte neka till att jag blivit bränd på internet, man har gått på många nitar under åren på olika sidor och på MSN och andra chatt program. Det är så lätt för personer att inte stå för vilka de är eller under tidens gång byta agenda.

keep-calm-and-press-the-ignore-button

Jag har blivit väldigt likgiltig, och blir mer och mer, till kontaktförsök de senaste åren. Det har varit så många och jag har nog sett det mesta i den vägen.
Väljer mer och mer att klicka på ta bort eller ignorera på kontaktförfrågningar, och det är uteslutande från män. Oavsett vilken nationalitet. I det här fallet är det totalt ointressant, så länge man förstår vad de skriver.
Ibland får jag jättelånga, gissningsvis kärleksfulla meddelanden för det avslutas på sånt sätt att jag tror det, och det kan vara på tex. italienska, spanska, eller arabiska som jag absolut inte kan.

detta fenomen är gansak intressant tycker jag att man förutsätter..

  1.  att jag kan deras språk
  2. att JAG är intresserad av dem för att de är det av mig
  3. det är enbart i syfte av sexuell njutning för den som skriver
  4. vi ska bli vänner trots 600 mil avstånd

 

För mig är vänskap en sak mellan två personer som man kan vårda och utveckla på olika sätt. Jag tycker oftast inte det ger så mycket att ha en digital vänskap, klart att vissa personer blir vänner på något slags sätt, men inte en sån riktig vänskap. Det blir ändå en  mer lite ytlig sådan.
Självklart har det ett syfte och en vinst i att lätt utbyta tankar och idéer, och dela gemensamma upplevelser med likasinnade och chansen att man bor i samma stad är inte så stor. Inom transcommunityt är det som jag tidigare också skrivet finns en massa skam, ångest, hemligheter men den där ”i watch your back” vänskapen finns inte på det sättet.

Jag missar säkert många trevliga personer ute i världen när jag ignorerar men jag har inte ork att sitta och småchatta för andras skull, jag tar av min tid, mitt liv. Vad ger det mig att diskutera vilken typ av underkläder jag gillar med en man på andra sidan jorden eller vad jag jobbar med med en okänd människa. Jag vet vad jag tycker om och vad jag trivs i. Vill jag dela med mig gör jag det på någon av mina öppna kanaler. Blogg, instagram eller Flickr.

vänförfrågningar från okända personer på Facebook.
Nej ledsen men det är en privat kanal för mig och jag släpper uteslutande in folk som jag har träffar på riktigt eller såna jag vet vilka det är via bekanta, på riktigt….

självklart blir jag glad för uppmärksamheten men har personerna som skriver inte bild, ingen information om sig själva, ett tydligt sexuellt utgångsläge och lite andra parametrar så är jag ledsen, jag väljer knappen..