att leva offentligt som transa

Häromdagen när jag satt på tunnelbanan på väg till jobbet fångade en artikel i Metro mitt intresse. Det handlade om några studenter i Malmö som gjort ett experiment med hur folk reagerar på könsrollerna och när någon faller utanför ramarna. deras hemsida finns Här http://projectprotrans.weebly.com/  .

Mina personliga erfarenheter stämmer inte alls med detta då jag tycker att jag möts med respekt och som vem som helst, men vi kanske upplever det olika. Jag kan verkligen inte alls förstå folks negativa reaktioner för vi är ändå i 2015 så acceptansen borde vara mycket större.

De här ungdomarna är beundransvärda som gör alla som mig en tjänst och lyfter upp det i ljuset. Tack!!

I går var jag ute på lite äventyr och paradmöte men så klart märker jag att folk tittar. Om det är för man är trans eller om det är något annat vet jag inte men jag har hittills bara ett få tal gånger upplevt något som känts obehagligt, och då har det mer varit yngre killar som varit berusade och tycker att de kan proklamera det högt och ljudligt. Jag kanske är lyckligt lottad .

DSC_7572