Challenge accepted.

Challenge accepted. @grittastina och @bylingbilder Har läst olika syften med denna challenge och det senaste är att vissa länder som bla Polen och Turkiet vill gå ur Istanbulfördraget som skall motverka våld mot kvinnor. De svartvita bilderna speglar de kvinnor som dödats. Lite kortfattat. Läs @vardagsrasismen  för ett mer utförligare inlägg 🏻Jag kommer inte skicka vidare denna utan jag kommer att fortsätta gilla, kommentera och se något bra i varje inlägg och peppa och hylla de fantastiska kvinnor jag har i mitt flöde. Men med tanke på de feministiska och  transofobiska hatet från vissa kändisar i Sverige och världen mot transpersoner tar då denna kampanj lite extra för mig. De högerpopulistiska partierna med naziståsikter som drar fram över Europa för att det finns många länder jag aldrig kommer att kunna besöka pga den jag är och med risken för mitt liv. USA, Polen, Ungern, Turkiet, Egypten, Saudiarabien med flera länder där transpersoner och HBTQ personer mördas och våldtas, sätts i fängelse, misshandlas och förnedras dagligen. Varför ser jag relativt glad ut på bilden? Jag lever i ett ganska bra land. Jag kan röra mig fritt. Är inte rädd att bli fängslad. Idioter finns det så klart men försöker undvika konfrontation. Jag har fantastiska kvinnor i min närhet som peppar och stöttar. Jag vill bara leva mitt liv i harmoni. #challengeaccepted#womansupportingwoman #translivesmatter #transwomanarewoman
Posted by Intagrate Lite

Har läst olika syften med denna challenge och det senaste är att vissa länder som bla Polen och Turkiet vill gå ur Istanbulfördraget som skall motverka våld mot kvinnor. De svartvita bilderna speglar de kvinnor som dödats. Lite kortfattat. Läs @vardagsrasismen för ett mer utförligare inlägg 🏻Jag kommer inte skicka vidare denna utan jag kommer att fortsätta gilla, kommentera och se något bra i varje inlägg och peppa och hylla de fantastiska kvinnor jag har i mitt flöde. Men med tanke på de feministiska och transofobiska hatet från vissa kändisar i Sverige och världen mot transpersoner tar då denna kampanj lite extra för mig. De högerpopulistiska partierna med naziståsikter som drar fram över Europa för att det finns många länder jag aldrig kommer att kunna besöka pga den jag är och med risken för mitt liv. USA, Polen, Ungern, Turkiet, Egypten, Saudiarabien med flera länder där transpersoner och HBTQ personer mördas och våldtas, sätts i fängelse, misshandlas och förnedras dagligen. Varför ser jag relativt glad ut på bilden? Jag lever i ett ganska bra land. Jag kan röra mig fritt. Är inte rädd att bli fängslad. Idioter finns det så klart men försöker undvika konfrontation. Jag har fantastiska kvinnor i min närhet som peppar och stöttar. Jag vill bara leva mitt liv i harmoni. #challengeaccepted#womansupportingwoman #translivesmatter #transwomanarewoman