Veckan som gått…

Förra veckan var en inledning på en ganska intensiv period just nu på jobbfronten. 
Efter lite påskledigt drog jag igång med däckbyte på bilen, och en intervju av en tjej som håller på med en C-uppsats om hur transpersoner representeras i nyhetsartiklar. 

sedan jobbresa och utbildning i Karlstad. 

Flattr this!

Sista torsdagen i september 

Kastade mig ut i höstigt väder idag för att åka på en konferensdag, som blir lite fortsättning på förra föredraget som jag och en kollega hade på jobbet. 

Dagens utomhus outfit plus paraply 

Flattr this!

Trans*

Hittade denna bild på ett Instagram konto jag följer som heter trans_gendeer

trans

Är det en bra väg att gå? Byta ord för att skapa ett ”paraply” istället för att förvirra Cis människor som inte vet och kan alla begrepp.
Svårigheten är att leva sin egen definition och att få omgivning och samhälle att göra det samma.

Flattr this!

Vardags projekt

Jag får ofta beröm för att jag är snyggt och propert klädd. Jag har väl hittat min stil i det jag trivs i och det jag gillar.

Jag brukar oftast hitta nån sak, plagg eller klädplagg som jag brukar utgå ifrån för att planera hela outfit och utseende.

I slutet av maj är jag bjuden på dop och jag har börjat planera lite i huvudet och den här gången tänkte jag utgå från skorna.  Ljusblå blir temat, ska hitta en riktigt vårigt matchande klänning..

 

Flattr this!

Det där med dejting..

Har insett att jag har nog gjort mitt när det gäller relationer.  Verkar inte ens i den singeltätaste staden i Sverige hitta någon som är intresserad på allvar.

Trött på att bli bränd av folk som leker med mina känslor och bara utnyttjar en för sitt eget bekräftelse behov.

Har provat nätet på olika sätt och går man på krogen får man i bästa fall de där alkoholtankade hetrokillarna efter sig som jag inte har det minsta intresse av. Visserligen är det samma på nätet.

Nåja. Innerst inne hoppas jag på att bli överbevisa nångång.

Flattr this!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.