fredagskväll

I fredags var jag ute på ett meetup med ett tjejgäng. Underbart trevligt och skojigt hela kvällen. Vi möttes inne i stan vid 16 och sen landade jag hemma vid 1 =). Tack för en härlig kväll…

nedan är kvällens outfit.

Flattr this!

Ett Kryss två

image

På tur på Ålands hav med trevligt sällskap. Många spännande möten med nya människor som frågar och funderar. I skrivande stund vilar jag lite efter en natt med dålig sömn pga motorbuller och lyssnar lite på musikdunk från klubben under. Målet med resan är zumbakryssning. Gårdagens uppträdande var mycket latino och många danssteg. I eftermiddag kurs och shopping. Sen hem och sova och åter till rutinerna igen på måndag.

Flattr this!

värdens bästa tjejer

Härom veckan fick jag en middagsinbjudan till fredagen med världens gulligaste tjejer.. ja iaf några av dem. 😉

tyckte jag var ute i god tid men blev ändå sen. *GAH*. Mitt manliga jag är alltid tidig, en kvart innan. Fattar inte vad som skiljer det manliga och kvinnliga. Magda brukar ofta komma i tid men kanske mer 5 min efter än före..

jag hann med att hämta mina stövlar som jag äntligen fick tummen ur med att lämna till skomakare och även lite andra skor.. 320 spänn kostade det men det är värt att ta hand om sina skor och stövlar. Hann med att måla naglarna i god tid, istället för 5 min innan man ska gå och det bara kladdar och har sig.

rött glitter

med största kvinnliga logik stod jag och strök en vit blus så man skulle se något respektabel ut, och sen tog jag klänning på mig? Varför gör man sånt? Hur som helst.. fixad, lite sen och i ordning på väg mot Söder..

 

på väg ut

Massa god mat och vin och drinkar….

Gott vin

Lördagen gick då i vilans tecken.. av oförklarliga anledningar. Låg i soffan och kollade film.

Kallt..

Fick ett jobbsamtal mitt i Lördags softandet och fick klä på mig och gå ut så då passade jag på att köpa mat..

Lördagsmat

 

 

 

 

Flattr this!

#notonsswc och barhäng

Min egentliga plan för gårdagen var att bara komma utanför dörren och lämna tillbaka ett par skor, vilket utfördes med bravur. Dock undrade kassatjejen på Deichmann om jag haft skorna ute? De kanske behöver se över sin städning då.

Det vet väl varenda människa att ska man prova skor så kan man inte knalla runt i dem. inte på parkettgolv iaf. då blir det märkeni parketten.

Nåväl på vägen hem fick jag ett Twitter meddelande från en tweep att hon var på väg till Stockholm. Så det blev hem och piffa till sig lite och iväg på ett litet spontanbesök och premiär för mig i tweetupkretsar och jag åkte till Scandic Malmen där eventet #notonsswc begav sig.

Efter några timmar där åkte jag in till city och mötte upp några vänner på Anglais.

en skitkul kväll och inte lika kul dagen efter =)

 

Flattr this!

Content Protected Using Blog Protector By: PcDrome.